Porti si garduri din aluminiu de inalta calitate care ies in evidenta prin functionalitate, design, frumusete, durabilitate si atentie la detalii. Finisaje fara urme de sudura cu materiale vopsite in camp electrostatic.

Portile si gardurile din aluminiu pot fi cea mai buna alegere chiar si pentru cei mai exigenti clienti. Poarta este primul element cu care intram in contact, fapt pentru care este foarte important sa alegem un model care sa ne reprezinte, sa aiba un aspect estetic deosebit, sa ofere siguranta si rezistenta in timp.


Cel mai important avantaj al portilor si gardurilor de aluminiu este aspectul si durata de viata. Aluminiul ne permite realizarea unei largi varietati de modele, iar finisajul este fara urme de sudura. Vopsirea ansamblelor este facuta in camp electrostatic, iar suprafetele pot fi mate, lucioase, texturate sau metalizate.

Gama de modele este diferita si se poate personaliza. Prin alegerea modalitatii de umplere, portile pot fi pline pentru o discretie totala sau aerisite pentru a evidentia arhitectura casei sau a peisajului din curte.

Dimensiunile, modelul si culoarea, se stabilesc pe baza unui proiect si o discutie in prealabil.

Vezi exemple garduri aluminiu

Terase aluminiu
Gard aluminiu
Gard aluminiu
Gard aluminiu
Slide 1
Gard aluminiu
Nu necesită revopsire

Aluminiul nu rugineste.
Vopsirea gardurilor și porților din aluminiu în câmp electrostatic asigură o rezistență ridicată a vopselei și un aspect curat, de lucru de înaltă calitate.

Slide 2
Gard aluminiu
Calitate superioară și durabilitate

Porțile din aluminiu sunt ușoare - se reduce uzura și crește durata de funcționare.
Metodele de prelucrare a aluminiului determină o calitate deosebită a finisajelor și a muchiilor.

Slide 3
Gard aluminiu
Montaj asigurat

Asigurăm montajul la adresa la care doriți.
Căutăm cele mai bune soluții tehnice pentru a satisface cerintele clienților noștri, și oferim garanție pentru ceea ce facem.

Slide 2
Gard aluminiu
Disponibilitate în toată țara

Atelierul unde confecționăm gardurile și porțile din aluminu este în Bistrița, dar montăm lucrările noastre în toată țara.
În plus, trimitem lucrări și în alte țări din UE.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Vopsirea electrostatica este un proces diferit fata de vopsirea conventionala in principal datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul si liantul vopselei intr-o forma lichida. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Pulberea folosita poate fi un polimer termoplastic sau termorigid. Vopsirea electrostatica este utilizata pentru a crea un strat de vopsea mai dur si mult mai rezistent decat cel obtinut prin vopsire conventionala. Vopsirea electrostatica este in general utilizata pentru acoperirea metalelor, avand aplicabilitate intr-o gama vasta de domenii: constructii, confectii metalice, electrocasnice, automobile, echipamente sportive, instrumente muzicale si multe altele. Tehnologii moderne de vopsire electrostatica permit vopsirea si altor materiale precum MDF-ul prin diverse metode.

Procesul de vopsire electrostatica poate produce straturi mai groase de vopsea decat procesul conventional deoarece nu curge pe piesele vopsite si nici nu formeaza acumulari de vopsea. Astfel nu apar diferente intre suprafete vopsite orizontal si vertical. In ceea ce priveste mediul inconjurator este important de mentionat faptul ca vopsirea electrostatica elimina foarte putini compusi organici volatili.

Scroll to Top