Porti si garduri din aluminiu de inalta calitate care ies in evidenta prin functionalitate, design, frumusete, durabilitate si atentie la detalii. Finisaje fara urme de sudura cu materiale vopsite in camp electrostatic.

Portile si gardurile din aluminiu pot fi cea mai buna alegere chiar si pentru cei mai exigenti clienti. Poarta este primul element cu care intram in contact, fapt pentru care este foarte important sa alegem un model care sa ne reprezinte, sa aiba un aspect estetic deosebit, sa ofere siguranta si rezistenta in timp.


Cel mai important avantaj al portilor si gardurilor de aluminiu este aspectul si durata de viata. Aluminiul ne permite realizarea unei largi varietati de modele, iar finisajul este fara urme de sudura. Vopsirea ansamblelor este facuta in camp electrostatic, iar suprafetele pot fi mate, lucioase, texturate sau metalizate.

Gama de modele este diferita si se poate personaliza. Prin alegerea modalitatii de umplere, portile pot fi pline pentru o discretie totala sau aerisite pentru a evidentia arhitectura casei sau a peisajului din curte.

Dimensiunile, modelul si culoarea, se stabilesc pe baza unui proiect si o discutie in prealabil.

Vopsirea electrostatica este un proces diferit fata de vopsirea conventionala in principal datorita faptului ca nu este folosit un solvent pentru a pastra continutul si liantul vopselei intr-o forma lichida. Vopseaua consta intr-o pulbere fina care curge printr-un mecanism de pulverizare, adera electrostatic la substrat (suprafata piesei vopsite) si apoi este intarita in cuptoare de incalzire pentru a putea forma un invelis de vopsea.

Pulberea folosita poate fi un polimer termoplastic sau termorigid. Vopsirea electrostatica este utilizata pentru a crea un strat de vopsea mai dur si mult mai rezistent decat cel obtinut prin vopsire conventionala. Vopsirea electrostatica este in general utilizata pentru acoperirea metalelor, avand aplicabilitate intr-o gama vasta de domenii: constructii, confectii metalice, electrocasnice, automobile, echipamente sportive, instrumente muzicale si multe altele. Tehnologii moderne de vopsire electrostatica permit vopsirea si altor materiale precum MDF-ul prin diverse metode.

Procesul de vopsire electrostatica poate produce straturi mai groase de vopsea decat procesul conventional deoarece nu curge pe piesele vopsite si nici nu formeaza acumulari de vopsea. Astfel nu apar diferente intre suprafete vopsite orizontal si vertical. In ceea ce priveste mediul inconjurator este important de mentionat faptul ca vopsirea electrostatica elimina foarte putini compusi organici volatili.

Scroll to Top