Compartimentarile interioare reprezinta o alternativa moderna de separare a spatiilor cu sticla glisanta, fiind perfect concepute atat pentru proiecte rezidentiale cat si comerciale sau spatii de birouri.

Un perete elegant din sticla, cu contur subtire sau aproape invizibil, este foarte cautat de catre iubitorii spatiilor ample, luminoase. Sticla folosita la realizarea acestor compartimentari interioare este tratata termin (sticla securizata). La cerere se poate folosi sticla securizata si laminata, cu grosimi intre 8 si 10 mm, in functie de gradul de izolare fonica necesara. Sticla este montata cu ajutorul profilelor perimetrale de aluminiu, cu grosimi si tipuri de prindere diferite, si care pot fi eloxate sau vopsite in orice culoare din paletarul RAL.

Cu alte cuvinte, ai oportunitatea de a beneficia de un open space bine organizat, aerisit, solutia noastra permitandu-ti sa te bucuri atat de intimitate, prin delimitarea clara a spatiului, cat si de o atmosfera ambientala placuta, creata de luminozitate, estetica eleganta si, mai ales, de siguranta sistemului propus.

Vezi exemple compartimentari sticla

avantajele inchiderii cu sticla securizata

Sticla securizata

O alternativa moderna de compartimentari interioare

Sticla securizata contribuie la crearea unui cadru placut si elegant, inlocuind astfel compartimentarile traditionale realizate din diverse materiale ce inchideau spatiul intr-un mod nearmonios, fara aerisire sau luminozitate.

Solicita ofertaMai multe produse
Compartimentari interioare

proiect separare bucatarie-salon

Proiect compartimentare sticla glisanta

Termenii asociati in cadrul cautarilor aprofundate, sunt: “compartimentari interioare” si “compartimentari interioare sticla“. Alti termeni: “compartimentari interioare casa“, “compartimentari interioare bucatarie” si “compartimentari interioare detalii“, “bucatarie izolata“, “compartimentari interioare pt casa“, sau “compartimentari birouri“.

Ne mai puteti gasi si cu: “compartimentari interioare pret“, “compartimentari birouri pret” sau “compartimentari interioare preturi“, ori “compartimentari salon“, “compartimentari interioare detalii tehnice” si ”compartimentari sticla bucatarie”.

Alte cautari: “compartimentari interioare bucatarie salon“, “compartimentari interioare idei” sau “compartimentari interioare amenajare“. “compartimentari interioare fara prag” ori “compartimentari interioare poze“, “compartimentari interioare video” si “compartimentari sticla pareri“, “compartimentari interioare parere“.

Cautari specifice: “compartimentari interioare la comanda”, “compartimentari interioare birouri mari” sau “compartimentari practice“, “compartimentari interioare comparatie” ori “compartimentari interioare montare“, “montare sticla compartimentari” si “pereti sticla bucatarie“, “pereti sticla merita“.