Fie ca vorbim de proiecte rezidentiale sau de proiecte comerciale, sistemele noastre de inchidere terasa cu sticla securizata sunt special concepute pentru a prelungi in mod armonios spatiul din interior catre exterior, oferind o priveliste de neuitat.

 • inchidere terasa

  adaptabilitate

  Overview

  Fie aluminiu, fie lemn sau zidarie, sistemele noastre de inchidere cu sticla securizata si sistem glisant se pliaza pe orice structura! Protejeaza-ti spatiul exterior de toate intemperiile

 • inchidere terasa

  Siguranta

  Overview

  Folosirea unei sticle securizate de 10mm are avantajul de a fi, in acelasi timp, atat elegant cat si sigur. Fara rame intermediare, cu profile de aluminiu vopsit electrostatic, sticla devine materialul ideal pentru inchiderea terasei.

 • inchidere terasa

  eficienta

  Overview

  Stiai ca sistemul nostru de inchidere terasa ofera o camera tampon pentru transferul de la exterior la interior a temperaturii, atat vara cat si iarna ? Imbunatatirea eficientei energetice duce la economisirea de bani

 • inchidere terasa

  igiena

  Overview

  O terasa inchisa cu un astfel de sistem este mult mai curata, usor de intretinut, cu o durata de viata de minim 15 ani, astfel fiind chiar un loc de joaca ideal pentru cei mici (praful, vantul si ploaia fiind oprite de sistem)

  Sistemul de inchidere terasa cu sticla securizata este una dintre cele mai eficiente solutii datorita versatilitatii acestuia. Panourile de sticla cu grosimi de 8 sau 10mm se pot monta pe diverse forme ale terasei, permitand deschiderea acestora la nevoie.

  Eleganta si luminozitatea peretilor de sticla ofera ambianta ideala pentru a petrece timpul in aer liber si pentru a te bucura de propria terasa inchisa pe tot parcursul anului. Terasa inchisa iti ofera relaxarea de care ai nevoie, oferind protectie impotriva elementelor naturale, dar in acelasi timp si senzatia de libertate.

  Inchiderile perimetrale pot fi cu panouri fixe, cu usi glisante, glisante cu ridicare, sau pereti amovibili. Un avantaj principal al inchiderii cu sticla consta in dimensiunea foarte redusa a pragului inferior (7mm), ceea ce inseamna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia.

  Vezi exemple inchidere terasa sticla

  avantajele inchidere cu sticla securizata

  Inchidere terasa sticla

  Inchideri terasa sticla si acoperire terasa

  Inchiderea terasei tale cu sticla securizata va aduce mai multa lumina in casa, in timp ce confortul dumneavoastra este prioritar. Crearea unui spatiu suplimentar pentru a va bucura de liniste pe tot parcursul anului.

  Intalnirile cu familia si prietenii sunt un moment de bucurie si placere!

  Solicita ofertaMai multe produse

  Zaw terase aluminiu

  Inchidere terasa cu sticla glisanta

  Sistemul de inchidere terasa cu sticla securizata este una dintre cele mai eficiente solutii datorita versatilitatii acestuia. Panourile de sticla cu grosimi de 8 sau 10mm se pot monta pe diverse forme ale terasei, permitand deschiderea acestora la nevoie.

  proiect inchidere terasa sticla

  proiect comercial inchidere terasa sticla

  proiect comercial inchidere terasa sticla

  variante inchidere sticla

  Terase aluminiu Bistrita

  Sticla securizata transparenta

  terasa aluminiu

  sticla securizata mata

  Terase Aluminiu

  sticla securizata fumurie

  Termenii asociati in cadrul cautarilor aprofundate, sunt: “inchidere terasa” si “inchidere sticla“. Alti termeni: “inchidere terasa cu sticla“, “inchidere foisor” si “inchidere terasa detalii“, “inchidere terasa izolate“, “inchidere terasa pt casa“, sau “inchidere terasa din aluminiu“.

  Ne mai puteti gasi si cu: “inchidere terasa pret“, “inchidere terasr pret” sau “inchidere terasa preturi“,  ori “inchidere terasa din lemn“, “inchidere terasa detalii tehnice” si ”acoperire terasa” “terase din sticla“, “inchidere pereti de sticla” sau “terase inchise cu sticla“,  ori “pereti de sticla pentru terase“, “terase sticla” si ”terase din pereti sticla glisanta”.

  Alte cautari: “inchidere terasa langa casa“, “inchidere terasa idei” sau “inchidere terasa amenajare“. “inchidere terasa acasa” ori “inchidere terasa poze“, “inchidere terasa video” si “inchidere terasa pareri“, “inchidere terasa parere“.

  Cautari specifice: “inchidere terasa la comanda”, “inchidere terasa mari” sau “inchidere terasa practice“, “inchidere terasa comparatie” ori “sticla securizata montare“, “montare sticla securizata” si “montaj sticla securizata“, “inchidere terasa merita“.