Wintergarden
Wintergarden
Wintergarden
Full 1
Wintergarden - gradina de iarna
Full 1
Full 2
Wintergarden - aluminiu si sticla securizata
Full 2
Full 3
Wintergarden - perfect pentru masa in familie
Full 3
previous arrow
next arrow

Wintergarden este o constructie realizata din aluminiu si sticla. Se poate considera si o extesie a casei. Wintergarden poate fi un loc de recreatie, relaxare, poate fi locul unde se poate servi cafeaua sau lua masa impreuna cu familia sau prietenii.

Wintergarden isi are conceputul din Anglia, si a devenit popular in secolul al 18-lea ca o extensie a caselor de lux a nobililor din Europa, unde acestia isi expuneau plante exotice, ulterior dezvoltandu-se in spatii de recreatie.

Sistemul de acoperire pentru wintergarden satisface aceste caracteristici intr-un mod elegant imbinat cu lumina si izolarea termica optima. Aspectul subtire al profilelor realizeaza dorinta de a obtine cat mai multa lumina in gradina de iarna. Wintergarden (Conservatory) sau Wintergarten este o gradina de iarna izolata prin prisma profilelor cu bariera termica si a geamului termoizolant cu doua sau trei sticle. In acest wintergarden se poate locui si pe sezonul rece. Este un loc unde familia impreuna cu cei dragi pot savura peisajul din jur, în timp ce stau la adăpost, departe de condițiile meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaie și vânt.

Vezi exemple Wintergarden

avantajele unui wintergarden

Wintergarden

Eleganta si eficienta - wintergarden

Bucurati-va de mai multa lumina si spatiu pentru un sentiment de bunastare, acestea sunt avantajele wintergarden. Creaza o zona de protectie ideala intre climatul exterior si cel interior numita „zona tampon” ,care economiseste energie zi si noapte chiar daca soarele nu straluceste.

Solicita ofertaMai multe produse

proiect interior wintergarden

proiect wintergarden cluj

proiect wintergarden craiova

Cu spatiu de depozitare

proiect wintergarden Viseu

New

Accesorizeaza Wintergarden cu LED-uri cu telecomanda si Dimmer 3W

Pune in evidenta wintergarden-ul cu leduri ce se potrivesc perfect elementelor de exterior!

Frumusetea elementelor de interior poate fi intensificata cu ajutorul ledurilor montate pe tavane, scafe etc. Totodata, ledurile contribuie la crearea unei atmosfere placute, completand armonios lumina ambientala.

Intensitatea luminii se poate regla din telecomanda, cu ajutorul unui Dimmer.

Wintergarden

Termenii asociati in cadrul cautarilor aprofundate, sunt: “wintergarden pentru terasa” si “wintergarden gradina“. Alti termeni: “wintergarden la casa“, “wintergarden germania” si “wintergarden detalii“, “wintergarden izolate“, “wintergarden pt casa“, sau “wintergarden pt terasa“.

Ne mai puteti gasi si cu: “wintergarden pret“, “wintergarden terasa pret” sau “wintergarden preturi“, ori “wintergarden din lemn“, “wintergarden detalii tehnice” si ”wintergarden emag”.

Alte cautari: “wintergarden fix“, “wintergarden idei” sau “wintergarden amenajare“. “wintergarden acasa” ori “wintergarden poze“, “wintergarden video” si “wintergarden pareri“, “wintergarden parere“.

Cautari specifice: “wintergarden la comanda”, “wintergarden mari” sau “wintergarden terase mari“, “wintergarden pret” ori “wintergarden montare“, “montare wintergarden” si “montaj wintergarden“, “wintergarden merita“.