Zip Screen – sisteme de umbrire special concepute pentru terase, pergole, verande, geamuri, balcoane. Ofera cea mai eficienta protectie impotriva tuturor factorilor exteriori.

Sistemele de umbrire Zip Screen sunt solutia perfecta pentru locuinta sau terasa ta, datorita modului facil de utilizare, design-ului modern, calitatile, avantajele si performantele pe care le prezinta. Spre deosebire de alte sisteme de umbrire, ecranele cu role sunt ascunse cu grija in interiorul unei casete rotunde sau patrate in exteriorul casei/terasei tale. Sunt disponibile sisteme de utilizare cu motor actionate remote din telecomanda, sau sisteme manuale cu manivela.

Zip Screen este solutia suprema de umbrire pentru orice zona sau fereastra exterioara. Special conceputa pentru structuri premium cum ar fi terasele, pergole, verande sau balcoane, ofera intimitate si protectie impotriva soarelui, vantului, ploii si insectelor pe tot parcursul anului.

De asemenea, aceste sisteme sunt ideale pentru ferestrele de acasa sau de la birou, serveste ca o alternativa eleganta, sigura si durabila la copertinele traditionale si rulourile exterioare.

Vezi exemple Zip Screen

avantajele unui zip screen

Pergola retractabila
PlayPlay
ZIp screen
previous arrow
next arrow
Zip screen

Zip Screen

Performanta si calitate - Zip Screen

Proiectat si testat in Germania, Zip Screen promite sa deblocheze potentialul ascuns al casei tale, fara stresul si costurile de renovare traditionale. Imbunatatiti-va spatiul si creati un refugiu in aer liber pentru adevarate momente de relaxare si confort. De la caldura verii pana la frigul iernii, Zip Screen protejeaza perfect orice zona, de la terase sau pergole pana la ferestre.

Solicita ofertaMai multe produse

Termenii asociati in cadrul cautarilor aprofundate, sunt: “zip screen pentru terasa” si “zip screen pentru balcon“. Alti termeni: “zip screen pentru fereastra“, “zip screen pentru intrare” si “zip screen ambient“, “zip screen automate“, “zip screen pt balcon“, sau “zip screen pt terasa“.

Ne mai puteti gasi si cu: “zip screen balcon pret“, “zip screen terasa pret” sau “zip screen cu manivela“, ori “zip screen din lemn“, “zip screen electrica” si ”zip screen emag”.

Alte cautari: “zip screen fix“, “zip screen idei” sau “zip screen fereastra“. “zip screen geam” ori “zip screen geamuri“, “zip screen pt geam” si “zip screen pt geamuri“, “zip screen inchise“.

Cautari specifice: “zip screen la comanda”, “zip screen mari” sau “zip screen terase mari“, “zip screen manuala pret” ori “zip screen automata pret“, “montare zip screen” si “montaj zip screen“, “zip screen preturi“.