Sisteme de umbrire profesionale – marchize sau copertine – asigura un climat adecvat si eficient impotriva radiatiolor, fiind ideal pentru umbrirea spatiilor de relaxare exterioare.

Un aspect care nu poate fi omis in momentul decorarii gradinilor sau curtii este un sistem de umbrire. Fiind un accesoriu de gradina, acesta trebuie sa exprime stilul si personalitatea proprietarului. Marchizele sau copertinele sunt caracterizate printr-un design elegant, imbinate intre modern si clasic, proiectate ideal pentru umbrirea spatiilor de relaxare exterioare.

Simplu si rafinat adauga valoare de durata casei tale pentru a va putea extinde terasa, balconul sau spatiul din fata casei si creeaza o atmosfera primitoare.

Configuratia produselor este ideala, acestea sprijinindu-se pe suporti subtiri cu piese de ghidaj laterale discrete. Pentru a compensa suprafata neregulata, partea frontala este reglabila – pana la 10 cm. Acest element reprezinta atuul copertinei, acestea fiind usor de reglat. Totodata, caseta rotunda asigura ghidarea in siguranta, chiar si pentru un acoperis in unghiuri.

Un lux accesibil, in functie de spatiu, preferinte, necesitate, confort, dar si rezistenta la conditiile atmosferice.

Vezi exemple marchize - copertine

avantajele unei marchize - copertine

Pergola retractabila
PlayPlay
Pergola retractabila
previous arrow
next arrow

proiect marchiza retractabila sub sticla

Marchize - inchis

Marchize - deschis

Marchize - Copertine

Sisteme de umbrire - marchize - copertine

Un sistem de umbrire care asigura un climat adecvat si eficient impotriva radiatilor, un factor deosebit de important mai ales pentru copii.

Producem marchize de diferite modele si dimensiuni pentru: terase, wintergarden, balcoane, ferestre. Se poate alege dintr- varietate de modele si culori, astfel fiecare client isi poate gasi modelul dorit si potrivit.

Solicita ofertaMai multe produse

proiect marchiza shopping city sibiu

proiect marchiza Targu Mures

Termenii asociati in cadrul cautarilor aprofundate, sunt: “marchize pentru terasa” si “marchiza pentru balcon“. Alti termeni: “marchiza pentru fereastra“, “marchize pentru intrare” si “marchize ambient“, “marchize automate“, “marchize pt balcon“, sau “marchize pt terasa“.

Ne mai puteti gasi si cu: “marchize balcon pret“, “marchiza terasa pret” sau “marchize din fier forjat“, “marchize montespan” ori “marchize din lemn“, “marchiza electrica” si ”marchiza emag”.

Alte cautari: “marchiza fixa“, “marchize policarbonat” sau “marchize fereastra“. “marchiza geam” ori “marchize geamuri“, “marchize pt geam” si “marchize pt geamuri“, “marchize inchise“.

Cautari specifice: “marchiza la comanda”, “marchize mari” sau “marchize terase mari“, “marchiza manuala pret” ori “marchiza automata pret“, “montare marchize” si “montaj marchize“, “marchize preturi“.