Pergole bioclimatice
Pergole bioclimatice
Terase aluminiu
Full 2
Pergole bioclimatice - sisteme de umbrire automatizate
Full 2
Full 3
Pergole bioclimatice - Lamele aluminiu pentru acoperire terasa
Full 3
previous arrow
next arrow

Pergolele bioclimatice sunt structuri inovative de acoperire a spatiilor de terasa. Acestea imbina tehnologia de ultima ora cu un design distins, fiind o solutie atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru restaurante sau terase.

Pergole bioclimatice – sisteme special concepute din structura de aluminiu si lamele orientabile ce au la interior spuma poliuretanica. Acestea pot fi controlate electric cu telecomanda, sau chiar prin smartphone. Pentru zilele frumoase poti retracta lamelele si te poti bucura de razele soarelui. Cand sunt inchise, acestea ofera protectie UV dar sunt si 100% impermeabile.

Pergolele bioclimatice se deosebesc in functie de dimensiuni si modul de amplasare, acestea putand fi atasate cladirilor sau montate independent. Pe langa aceste aspecte, pergolele bioclimatice dispun de tehnologie avansata si pot fi dotate cu lumini LED cu spot-uri asezate independent, incalzitoare radiante care au rolul de a incalzi terasa in sezonul rece, sisteme audio incastrate in stalpi sau grinzi pentru a oferi muzica direct de pe telefonul mobil.

Design-ul inedit, paleta de culori si multitudinea de avantaje urca acest produs in categoria Premium. Produsele oferite permit constructia completa a terasei prin inchiderea perimetrala cu sisteme culisante.

Vezi exemple pergole bioclimatice

avantaje pergole bioclimatice

Pergole bioclimatice

Protectie solara

Pergolele bioclimatice sunt complet automatizate. Se controlează și programează remote, prin tabletă sau smartphone, astfel încât conferă cea mai bună protecție împotriva razelor solare.

Pergole bioclimatice

Ventilatie

Unghiul de deschidere și închidere a pergolelor bioclimatice se controlează și programează remote, astfel încât gradul de ventilare al spațiului protejat de pergolă să fie ajustat în funcție de temperatura și umiditatea fiecărui moment al zilei.

Pergole bioclimatice

Anti ploaie

Pergolele bioclimatice sunt prevăzute cu un sistem avansat de evacuare a apei, care previne acumularea apelor pluviale. Astfel, va puteti bucura de spațiul outdoor chiar și în zilele ploioase.

Pergole bioclimatice

Tehnologie de ultima ora cu pergole bioclimatice

Visul dumneavoastra poate deveni realitate datorita sistemelor moderne de umbrire oferite de noi. Pergolele bioclimatice vin in completarea perfecta, fiind sistemul de umbrire cel mai iubit de occident!

Solicita ofertaMai multe produse

proiect pergole bioclimatice

pergole bioclimatice satu mare

proiect pergole bioclimatice

New

Accesorizeaza Pergole bioclimatice LED-uri cu telecomanda si Dimmer 3W

Pune in evidenta terasa ta cu leduri ce se potrivesc perfect elementelor de exterior!

Frumusetea elementelor de interior poate fi intensificata cu ajutorul ledurilor montate pe tavane, scafe etc. Totodata, ledurile contribuie la crearea unei atmosfere placute, completand armonios lumina ambientala.

Intensitatea luminii se poate regla din telecomanda, cu ajutorul unui Dimmer.

Pergole bioclimatice

Termenii asociati in cadrul cautarilor aprofundate, sunt: “pergole pentru terasa” si “pergole gradina“. Alti termeni: “pergole la casa“, “pergole germania” si “pergole detalii“, “pergole bioclimatice“, “pergole pt casa“, sau “pergole pt terasa“.

Ne mai puteti gasi si cu: “pergole pret“, “pergole terasa pret” sau “pergole preturi“, ori “pergole din aluminiu“, “pergole detalii tehnice” si ”pergole emag”.

Alte cautari: “pergole bioclimatice aluminiu“, “pergole idei” sau “pergole amenajare“. “pergole retractabile” ori “pergole poze“, “pergole video” si “pergole pareri“, “pergole parere“.

Cautari specifice: “pergole la comanda”, “pergole mari” sau “pergole terase mari“, “pergole detalii pret” ori “pergole montare“, “montare pergole” si “montaj pergole“, “pergole merita“.