Terase aluminiu
Terase aluminiu
Terase aluminiu
Full 1
Full 1
Full 2
Profile aluminiu - vopsite in camp electrostatic
Full 2
Full 3
Terasa - un spatiu suplimentar in aer liber
Full 3
previous arrow
next arrow

Terasa de aluminiu vine in completarea perfecta a spatiului exterior, fiind locul ideal unde iti petreci timpul cu familia sau prietenii. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul teraselor aluminiu, venim in ajutorul tau pentru alegerea proiectului potrivit.

De-a lungul anilor, oamenii de stiinta imprena cu arhitectii au conceput diferite sisteme inovative. Terasele de lemn au fost inocuite cu terase din materiale mai usoare si mai putin costisitoare. Terasele din aluminiu sunt denumite astfel deoarece structura lor portanta este realizata din aluminiu, vopsit in camp electrostatic, in diferite culori. Terasele din aluminiu sunt foarte rigide si sunt astfel proiectate incat sa sustina sticla si zapada.

Prin prisma complexitatii lor aceste terase din aluminiu pot fi echipate cu sisteme de lumini, incastrate pe traversele sau montantii oblici, incalzitoare radiante, care sunt montate pe structura portanta din spate, oferind caldura necesara pentru a va putea bucura in seriile reci de confortul terasei.

Terasele de aluminiu au darul de-a ne feri de intemperii, iar in sezonul de vara, prin constructii suplimentare de umbrire, marchize, care se pot aplica sub sticla sau deasupra, de razele soarelui. Pentru a obtura curiozitatea vecinilor, terasele pot fi echipate cu rulouri verticale, care permit trecerea aerului si ventilarea terasei, dar nu permit vizibilitatea.

Toate aceste caracteristici fac din terasele de aluminiu alegerea excelenta in amenajarea spatiului exterior disponibil.

Vezi exemple terase aluminiu

avantajele unei terase aluminiu

Terase aluminiu

Design deosebit cu terase aluminiu!

Cu ajutorul teraselor mariti spatiul locuintei fara cheltuieli mari si intr-un timp foarte scurt. In cazul in care aveti un spatiu in gradina , puteti delimita un perimetru in intrarea din spatele casei, pe care il puteti impejmui cu sticla, tamplarie sau lemn.
Astfel veti mai obtine un spatiu suplimentar pentru a servi masa, pentru lucru si relaxare.

Solicita ofertaMai multe produse
Inainte
Dupa

Terasele din profile de aluminiu cu pereti de sticla au devenit, in ultima perioada, mai cautate decat clasicele structuri de lemn datorita proprietatilor avantajoase pe care le ofera aluminiul si vopsirea in camp electrostatic. Cu o durata de viata de minim 20 de ani, acestea sunt o investitie de viitor deoarece nu necesita intretinere si tratamente speciale.

proiect terase aluminiu - piscina

proiect terase aluminiu - inchidere sticla

proiect terase aluminiu - open space

Zaw terase aluminiu

Inchidere terasa cu sticla glisanta

Sistemul de inchidere terasa cu sticla securizata este una dintre cele mai eficiente solutii datorita versatilitatii acestuia. Panourile de sticla cu grosimi de 8 sau 10mm se pot monta pe diverse forme ale terasei, permitand deschiderea acestora la nevoie.

proiect comercial sibiu shopping city

proiect terasa cu marchiza sub sticla

New

Accesorizeaza terasa aluminiu cu LED-uri cu telecomanda si Dimmer 3W

Pune in evidenta terasa ta cu leduri ce se potrivesc perfect elementelor de exterior!

Frumusetea elementelor de interior poate fi intensificata cu ajutorul ledurilor montate pe tavane, scafe etc. Totodata, ledurile contribuie la crearea unei atmosfere placute, completand armonios lumina ambientala.

Intensitatea luminii se poate regla din telecomanda, cu ajutorul unui Dimmer.

Terase aluminiu

Termenii asociati in cadrul cautarilor aprofundate, sunt: “structuri pentru terasa” si “terasa aluminiu gradina“. Alti termeni: “terasa aluminiu casa“, “terasa aluminiu germania” si “terasa aluminiu detalii“, “terasa aluminiu izolate“, “terasa aluminiu pt casa“, sau “terase din aluminiu“.

Ne mai puteti gasi si cu: “terasa aluminiu pret“, “terase aluminiu pret” sau “terasa aluminiu preturi“,  ori “terasa din lemn“, “terasa aluminiu detalii tehnice” si ”terasa aluminiu emag”.

Alte cautari: “terasa aluminiu langa casa“, “terasa aluminiu idei” sau “terasa aluminiu amenajare“. “terasa aluminiu acasa” ori “terasa aluminiu poze“, “terasa aluminiu video” si “terasa aluminiu pareri“, “terasa aluminiu parere“.

Cautari specifice: “terasa aluminiu la comanda”, “terasa aluminiu mari” sau “terasa aluminiu practice“, “terasa aluminiu comparatie” ori “terasa aluminiu montare“, “montare terasa aluminiu” si “montaj terasa aluminiu“, “terasa aluminiu merita“.