O alternativa la garajul clasic, carport-urile de aluminiu reprezinta solutia ideala pentru a-ti proteja masina! Cu o multitudine de optiuni de configurare, optimizeaza-ti acum spatiul exterior si usureaza manevrarea vehiculelor.

Conceptul de carport din aluminiu marca ZAW este solutia ideala pentru a-ti proteja masina de conditiile meteo si alte interperii. Localizat in gradina sau lipit de casa, aceasta extensie eleganta ofera un stil aparte locuintei dumneavoastra, cu o nota minimalista si inovativa. Rezistent si robust, asigura si etanseitate optima in cazul agresiunilor meteo extreme: praf, vant, ploaie, zapada etc.

Disponibil in diferite culori RAL, modele si dimensiuni, carport-ul se potriveste cu stilul arhitectural al casei; totul se afla in armonie alaturi de alte produse din gama noastra: gard aluminiu, pergola, terase.

Simplu sau dublu, cu 4,2 sau 1 stalp, cu stalpi esalonati, sunt posibile numeroase amenajari pentru a optimiza spatiul exterior sau a facilita manevrarea vehiculului.

Vezi exemple carport aluminiu

configurari posibile

carport

dotari carport

carport

proiect carport auto

proiect carport auto

proiect carport auto

New

Accesorizeaza carport LED-uri cu telecomanda si Dimmer 3W

Pune in evidenta carport-ul cu leduri ce se potrivesc perfect elementelor de exterior!

Frumusetea elementelor de interior poate fi intensificata cu ajutorul ledurilor montate pe tavane, scafe etc. Totodata, ledurile contribuie la crearea unei atmosfere placute, completand armonios lumina ambientala.

Intensitatea luminii se poate regla din telecomanda, cu ajutorul unui Dimmer.