Terase din profile aluminiu - design modern și durabilitate de până la 20 de ani

De-a lungul anilor, oamenii de știință, împreună cu arhitecții au conceput diferite sisteme inovative în materia amenajărilor exterioare. Terasele de lemn au fost înlocuite cu terase din materiale mai ușoare și mai puțin costisitoare. Terasele din aluminiu sunt denumite astfel deoarece structura lor portantă este realizată din aluminiu, vopsit în câmp electrostatic, în diferite culori. Terasele din aluminiu sunt foarte rigide si sunt astfel proiectate încât să susțină sticla și zăpada.

Terase din profile aluminiu – design modern și durabilitate de până la 20 de ani

Propunem aluminiul ca soluție pentru confecționarea profilelor pentru terase având în vedere calitățile sale referitoare la rezistență, durabilitate. întreținere ușoară și viabilitate de-a lungul timpului.

Terasele de aluminiu au darul de-a ne feri de intemperii, iar in sezonul de vară, prin construcții suplimentare de umbrire, marchize, care se pot aplica sub sticlă sau deasupra, de razele soarelui. Pentru a obtura curiozitatea vecinilor, terasele pot fi echipate cu rulouri verticale, care permit trecerea aerului și ventilarea terasei, dar nu permit vizibilitatea.

Toate aceste caracteristici fac din terasele de aluminiu alegerea excelentă în amenajarea spațiului exterior disponibil.

Terase Aluminiu

Wintergarden – grădina de iarnă, o extensie a casei

Wintergarden își are conceputul din Anglia, și a devenit popular în secolul al 18-lea ca o extensie a caselor de lux a nobililor din Europa, unde aceștia își expuneau plante exotice, ulterior dezvoltându-se în spații de recreație.

Sistemul de acoperire pentru wintergarden satisface aceste caracteristici într-un mod elegant îmbinat cu lumina si izolarea termică optima. Aspectul subțire al profilelor realizează dorința de a obține cât mai multă lumină în grădină de iarnă.

Wintergarden (Conservatory) sau Wintergarten este o grădină de iarnă izolată prin prisma profilelor cu barieră termică și a geamului termoizolant cu două sau trei sticle. În acest wintergarden se poate locui și pe sezonul rece. Este un loc unde familia împreună cu cei dragi pot savura peisajul din jur, în timp ce stau la adăpost, departe de condițiile meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaie și vânt.

Wintergarden

Pergole bioclimatice – structuri inovative de acoperire a spațiilor de terasă

Pergole bioclimatice – sisteme special concepute din structura de aluminiu și lamele orientabile ce au la interior spuma poliuretanică. Acestea pot fi controlate electric cu telecomanda, sau chiar prin smartphone. Pentru zilele frumoase poți retracta lamelele și te poți bucura de razele soarelui. Când sunt închise, acestea oferă protecție UV dar sunt și 100% impermeabile.

Acestea se deosebesc in funcție de dimensiuni și modul de amplasare, putând fi atașate clădirilor sau montate independent. Pe lângă aceste aspecte, pergolele bioclimatice dispun de tehnologie avansată și pot fi dotate cu lumini LED cu spot-uri așezate independent, încălzitoare radiante care au rolul de a încălzi terasa în sezonul rece, sisteme audio încastrate în stâlpi sau grinzi, pentru a oferi muzica direct de pe telefonul mobil.

Design-ul inedit, paleta de culori și multitudinea de avantaje urcă acest produs în categoria Premium. Produsele oferite permit construcția completă a terasei prin închiderea perimetrală cu sisteme culisante.

Pergole bioclimatice

Închideri terase cu sticlă securizată glisantă – soluții versatile

Sistemul de închidere cu sticlă securizată este una dintre cele mai eficiente soluții datorită versatilității acestuia. Panourile de sticlă cu grosimi de 8 sau 10mm se pot monta pe diverse forme ale terasei, permițând deschiderea acestora la nevoie.

Eleganța și luminozitatea pereților de sticlă oferă ambianța ideală pentru a petrece timpul în aer liber și pentru a te bucura de propria terasă închisă pe tot parcursul anului. Aceasta îți oferă relaxarea de care ai nevoie, oferind protecție împotriva elementelor naturale, dar în același timp și senzația de libertate.

Închiderile perimetrale pot fi cu panouri fixe, cu uși glisante, glisante cu ridicare sau pereți amovibili. Un avantaj principal al închiderii cu sticlă constă în dimensiunea foarte redusă a pragului inferior (7mm), ceea ce înseamnă că în poziția deschis a sistemului, terasa va arăta ca înainte de instalarea acestuia.

Inchidere terasa

Unde găsiți un constructor de terase aluminiu si sisteme de umbrire premium?

Zaw-Terase.ro vă pune la dispoziție un catalog desăvârșit cu cel mai bun raport calitate-preț. Oferim o multitudine de posibilități de amenajări exterioare, sisteme de umbrire premium, compartimentări interioare și închideri terase cu sticlă. Cu o vastă experiență în domeniu, vă stăm la dispoziție si pentru consultanță telefonică gratuită. Aici, la doar un click distanță, puteți găsi cea mai bună și avantajoasă soluție pentru nevoile dumneavoastră!

Sursa foto: www.zaw-terase.ro

Urmareste-ne pe retelele de socializare

Scroll to Top